Cauta in site

2007-09-12

Britney Spears fara chiloti - reloaded

Britney Spears a fost fotografiata din nou fara lenjerie intima in toata splendoarea ei. Vezi poza mai jos si versiunea complet epilata aici


In plan indepartat se vede Paris Hilton... S-au gasit!

2007-09-10

Cat valoreaza o fotografie cu o vedeta?


Am gasit pe net o lista cu fotografii facute de paparazzi diferitelor vedete si preturile cu care au fost vandute aceste fotografii. In functie de aceste preturi putem sa facem si un top al vedetelor:

  1. Britney Spears
  2. Victoria Beckham
  3. Paris Hilton
  4. Tom Cruise...
  5. ..............

Dana Savuica - iepuroaica batrana

Dana Savuica isi aminteste de clipele sale de glorie de tanara iepurasha la 9 ani de la prima iesire din cushca (in) fara straie de scena. Dana se incumeta acum 9 ani sa pozeze goala in Playboy si acum isi reaminteste cu placere de formele pe care le avea la vremea aceea...

Dana Savuica - fotografie din Revista VIP

2007-09-09

Simona Patruleasa si... sanii ei

P.S. la mesajul anterior:

Din acelasi articol genial aflam ca Simona Patruleasa si-a facut operatie pentru marirea sanilor. Informatie de milioane! Merci, Click!

Adelina Elisei si... sanii ei

Am dat peste un articol de 2 lei in Click. Super jurnalistii scriu pe site ca Adelina Elisei nu isi mai micsoreaza sanii si ca fotbalistul Cristi Chivu ar fi innebunit de sanii ei. Articol de rahat pe prima pagina a site-ului. M-am lamurit si cum e cu Click-ul asta!

http://www.click.ro/articole/sanii-adelinei-il-innebunesc-pe-chivu/28388