Cauta in site

2007-10-06

Ce m-a distrat ieri?

Mircea Badea, omul ala de la tv, putin dus cu pluta... ala de se da in spectacol la emisiunea de revista presei la antena lu' Voiculescu... a zis o poanta buna zilele trecute: Ii recomanda parashutei de Alina Plugaru sa se inscrie la masteratul de la Studii Europene unde Elena Udrea tine cursuri. O parashuta tinerica are ce invata de la o parasuta mai coapta.

Nedumerirerea mea e urmatoarea: una joaca p000rn000 pentru toata lumea, alta joaca p000rn000 doar pentru vo 4-5 masculi... printre care si masculu' romanilor... oare care castiga mai bine?

Marion Jones Dopata


Atleta Marion Jones a recunoscut ca s-a dopat. Nu e nici o surpriza, ea nefiind prima sportiva care este gasita dopata doar la cativa ani dupa ce evenimentul se intampla. Americanii sunt tari. Intotdeauna sunt cu un pas inaintea agentiilor de teste antidoping. Ei descopera substantele dopante care la momentul respectiv nu sunt detectabile la testele anti-doping, abia la cativa ani dupa aceea, dupa ce evenimentele sunt consumate, medaliile castigate, publicul impresionat de semi-robotii negrii acoperiti cu steagul american, care alearga cu viteze incredibile.

P.S. Ati observat vreodata ce piept plat are Marion Jones? Nu vi s-a parut ciudat ca nu are sani deloc? Hormonii astia...

Simona Sensual e insarcinata

Am vazut ceva emisiune la tv in care statea cu sfarcurile pe jumate iesite afara si se lauda ca e insarcinata... Deci in cateva saptamani vom avea parte de un nou bebe-star, un senzual micutz :) Sa-i fie sanatos!