Cauta in site

2007-11-16

Partidul p0rn0

Am aflat din Click despre Alina Plugaru care s-a inscris in PLD. E un mic pas in directia in care liderii acestei formatiuni s-a hotarat s-o indrepte. Intr-un an de zile ei sunt hotarati sa transforme Partidul Liberal Democrat in Partidul P0rn0. Urmatorii pasi: convertirea Ciciolinei si inscrierea Sandrei Romain. Laura Andresan poate mere la concurenta ca e slaba.

Dragi partide, atentie mare: PLD SE PREGATESTE PENTRU UNINOMINAL!

2007-11-14

Ce i-a facut Zoso lui Ciutacu

Iata ce a reusit Zoso sa ii faca lui Victor Ciutacu (in afara de trafic):



Cum a obtinut asta? A pus multe link-uri in blogul propriu catre site-ul lui Ciutacu pe cuvantul lingaul.

Paris Hilton vrea sa salveze elefantii betivi

Draguta de Paris Hilton s-a gandit ca ar fi frumos sa militeze pentru drepturile elefantilor intoxicati fortat cu alcool in India. Dar gasculitele, cine ajuta gasculitele?

2007-11-13

Si-a tras blog si John

Si-a facut blog si Ion Iliescu. Sa-l ajutam cu un link:bunicutza

2007-11-12

Zoltan Nagy despre Alina Plugaru

Zoltan Nagy - producator de filme pentru adulti
Alina Plugaru - actrita de filme pentru adulti

"Alina Plugaru este doar o actrita. Mai are mult de muncit pana sa ajunga "star". Un star filmeaza scene mai complexe..."

2007-11-11

Silviu Prigoana face audienta la Prima TV

Silviu Prigoana apare tot mai des la Prima TV. A fost invitat la Carcotasi, in seara asta apare cu Dezbracatu' la Ciao TV...

Tuning Show by Laura Andresan

Laura Andresan si-a gasit inca o meserie in paralel cu cea de dama de consumatie. S-a facut jurnalista. A avut Emisiunea "Interzis cu Laura Andresan", topul barbatilor cu care si-a tras-o in Click si acum e mare specialista in masini la Emisiunea "Tuning Show by Laura Andresan". Oricum experienta in tuning are deja (desi nu prea reusita) cu silicoanele cu care si-a tunat sanii.

Ii dorim mult succes in noua meserie si la cat mai multe cunostinte (posibili noi clienti in cealalta afacere mai trupeasca pe care o conduce).