Cauta in site

2008-08-26

Indigo ne fac de ras din nou

Gemenele de la Indigo nu pierd nici o ocazie de a se face de ras prin reactiile penibile si exagerate pe care le au la "America's Got Talent". Din pacate ele incep sa devina un simbol al Romaniei pentru telespectatorii emisiunii...

2008-08-25

Sharon Stone si noul iubit

In ultima vreme Sharon Stone, in varsta de 50 de ani se afisaza tot mai des cu noul ei iubit de aproximativ 25 (dupa cum arata in poze). Adevarul e ca Sharon arata incredibil. :D

Ii vedeti pe amandoi in poza de mai jos, surprinsi saptamana trecuta in Los Angeles.

Andra si Catalin Maruta - poze de la nunta

Se zvoneste ca Andra si Catalin Maruta au avut o nunta foarte frumoasa. Eu ma bucur foarte mult pentru ei, ca mi-s simpatici amandoi. Oameni talentati si cu bun simt. Sa le uram "Casa de Piatra"!

Vedeti cateva poze de la nunta Andrei si a lui Catalin pe divercitycafe.ro

2008-08-24

Gemenele de la Cheeky Girls isi expun cicatricile

Zilele trecute citeam ceva articole ilustrate cu poze despre gemenele dezbracate de la Cheeky Girls, cam in tzatzele goale pe plaja... si surpriza: fetitzele au minunatii de silicoane, cu frumuseti de cicatrici la baza sanului. Le puteti admira in poza de mai jos:

Reluare activitate

Se pare ca in sfarsit superbii de la Google au realizat ca blog-ul nu e generat automat si e scris de "mana omului". Au deblocat de cateva zile contul si pot posta in continuare fara probleme. ;)