Cauta in site

2008-10-08

Mihaela Radulescu combinata cu Dani?

Se zvoneste pe la colturi ca Mihaela Radulescu ar fi combinata cu Dani Otil de la emisiunea de dimineata de pe Antena 1. Super brici!

Am mai scris de Mihaela Radulescu aici si aici

Update: se pare ca stirea s-a confirmat...

2008-10-07

Marian Dragulescu vrea sa se repare

Dupa ce si-a facut sotia praf, Marian Dragulescu s-a inscris in ceva campanie pentru combaterea violentei in familie, probabil un fel de echivalent pentru "alcoolicii anonimi". Poate invata ceva lovituri noi acolo!

Am mai scris de Marian Dragulescu aici.

Cosmina Pasarin suparata rau

Pe cine? Cum pe cine?! Pe DJ Pagal, fostul ei iubit!

Cat de suparata? Rau! Nu mai vrea sa auda de el!

De ce? Cum de ce?! Stie el!

Si ce daca? Sigur ca "si ce daca"! De fapt, foarte bine! Daca o prindeti prin ceva club matolita, n-o ratati! Se lasa! ;)

Am scris si mai de mult de Cosmina Pasarin aici. Unii ziceau ca se drogheaza.

Cancan: Cristina Spatar - tarfa; Mirco - impotent

Inca un jeg va fi lansat la apa de catre ultra-renumitul si respectabilul cancan.ro: inregistrari ale convorbirilor dintre Cristina, Regina R&B si Mirco italianul, fostul ei logodnic. Ce aflam de aici? Ca regina e o curva si ca la Mirco nu i se scoala. De Cristina Spatar stiam, de Mirco nu ne intereseaza. Unde e stirea?

Am mai scris de Cristina Spatar in articolul despre Jasmine si Leo de la Strehaia

2008-10-06

Andreea Antonescu - tur de forta

Dupa ce www.cancan.ro a publicat filmul cu Andreea Antonescu-n chiloti, sau intr-un fel de chiloti, mica diva a tras un tur de forta pe la televiziunile la care are intrare. Probabil sa isi promoveze noul clip, in care, fie vorba intre noi, prestatia sa lasa de dorit. Doar in seara asta am vazut-o la doua antene. M-am saturat!

Am mai scris despre Andreea Antonescu si filmuletul bucuclas aici

Album nou Robbie Williams?

Se pare ca in 2009 Robbie Williams va lansa un nou album. Inca nu e sigur dar sperante sunt... Sa vedem.

2008-10-05

Andreea Antonescu facuta vedeta de Cancan

Cancan a facut un tam-tam imens pe marginea unei casete in care aparea Andreea Antonescu impreuna cu un fost iubit, impreuna cu care ar fi fost filmata in miezul unei partide de amor de zile mari. Pana la urma au dat si filmul pe site, un film slabut, in care singura imagine negativa pe care i-o fac Andreei ar fi aceea ca nu-i foarte talentata in intimitate... Oricum are circumstante atenuante pentru ca avea doar 19 ani. In schimb sughi-bughi ala ce-a filmat-o... ala nu-i barbat. E un fel de carpa. Ce mascul cu putina mandrie e in stare sa se filmeze cu iubita si apoi sa se laude in presa cu asta? De fapt s-a vazut cat e de mascul in filmulet...

De ce ma enerveaza UPC?

UPC ma enerveaza rau de tot... mai ales pentru ca nu transmit GSP TV. Si frustrarea nu vine din cauza ca nu pot sa-i vad la lucru pe Dubarbier, Ruiz, Culio, Banel sau cine o mai fi in ograda lui Mitica, ci pentru ca nu pot sa o vad pe Simona Patruleasa prezentand emisiunea "Interviurile Simonei". Pacat, mare pacat!

Angelina Jolie se arata



Anjelina Jolie s-a aratat pentru prima data dupa ce i-a nascut cei doi gemeni, Vivienne si Knox, la premiera filmului in care a fost protagonista, "O drama", film regizat de Clint Easwood.

A fost o ocazie excelenta pentru a-si etala si noul tatuaj de pe umarul stang. Ce reprezinta? Nu reprezinta nimic. Sunt doar coordonatele locului de nastere pentru fiecare copil (latitudinea si longitudinea :D ). Destul de ciudat!