Cauta in site

2008-02-16

Lili Sandu - tunata

Se pare ca si Lili Sandu face parte din trupa vedetelor "tunate". Diva, fosta si actuala iubita a lui Bogdan Stelea s-a dotat cu o pereche de silicoane care-i umfla bluzele cu succes :)

Simona Sensual reloaded

O vad iar la tv pe diva Simona Senzual... si inca ma intreb cum de a ajuns star... ca mintea n-o prea duce... de spus nu spune nimic, de dezbracat nu se dezbraca de tot, de tras nu si-o trage live... Saracia mai intelege ceva!!!

2008-02-15

Oana Zavoranu e o doamna

Aici dovada:



Injura ca la usa cortului :D

2008-02-13

Tina Turner concerteaza la 68 de ani

Tina Turner, la 68 de ani, canta alaturi de Beyonce si fac impreuna un show de zile mari. Femeia asta arata incredibil la varsta ei! Intr-adevar e o regina! Oare cum va arata Britney la 35?

2008-02-11

Jo-Wilfried Tsonga manca jar

Castigatorul Australian Open-ului de anul asta se destrabaleaza in discoteca dupa victoria din Cupa Davis de la Bucuresti, impreuna cu coechipierii din echipa de tenis (Cupa Devis) a Frantei.


Amy Winehouse a castigat 5 premii Grammy

Salbatica cantareata engleza a castigat azi noapte 5 premii Grammy desi nu a fost prezenta in state la ceremonia de decernare. Se pare ca a avut ceva probleme cu viza, americanii stiind-o cam drogata si rebela...