Cauta in site

2007-11-10

Ecstasy

Inca doua patrupede ieftine in peisaj:



Inregistrare din Emisiunea "Dimineata cu Razvan si Dani"

2007-11-09

Busu - Florin Busuioc

Florin Busuioc (Busu), prezentatorul super-emisiunii "Meteo" de la Pro TV este destept de pute. Nu e de mirare ca dupa atatia ani de televiziune este in stare doar sa faca figuratie la meteo. Eu prefer parasutele de la vremea sexy de pe www.protv.ro

2007-11-05

Nora Balanica

Cine e Nora Balanica? ...Asta m-am intrebat mirat cand am auzit ceva stire de ea la un post TV... Intre timp am aflat ca e creatoare de moda si destul de cunoscuta... cel putin de google care intoarce vreo 3 milione de rezultate la cautarea dupa cheia "Nora Balanica".

2007-11-04

Lolek si Bolek

Lolek si Bolek... mult mai simpatici si mai interesanti decat multe dintre vedetele despre care am vorbit pana acum pe acest blog.



Sincer, eu ii prefer Alinei Plugaru sau Laurei Andresan

Comentariul unui anonim... despre Alina Plugaru

Am primit un comentariu foarte interesant la un post anterior si am zis ca merita sa il public:

AVETI DREPTATE, SANDRA ROMAIN E CEA MAI TARE ROMANCA ACUM.
ALINA E RECE CA GHEATA SAU CA...RANJETUL LUI STOLOJAN, CA TOT S-A INDRAGOSTIT DE EL, I-A LASAT PE COSTI IONITA SI NEA PETRICA ! EU AM URMARIT-O LA UN SHOW ER0T1C, AM VAZUT FILMELE EI SI AM TRAS ACEASI CONCLUZIE DE MAI SUS.
NU IMI STIMULEAZA NIMIC, POT SA SPUN, E CA O PAPUSA GONFLABILA, NU VAD FEMEIA DIN EA !
EA ZICE CA NU SE PRoST1TU3AZA, DAR DE CE DOAR 2 ZIARE SCRIU SAPTAMANAL DESPRE EA (DE BINE), IN TIMP CE ALTE ZIARE DE SCANDAL O IGNORA COMPLET ??? AS INTREBA-O LUCRUL ASTA ! INCA E NECUNOSCUTA. DACA N-AR EXISTA CLICK SI LIBERTATEA, N-AR EXISTA NICI ALINA CA REGINA P0RN0. VOI ATI VAZUT CU CE ACTORI FILMEAZA ??? DOAR SA-L VEDETI PE TITO TORBE, ACTORUL SPANIOL CU CARE SE LAUDA ? IRINEL COLUMBEANU SI CRISTIAN TANTAREANU SUNT ATRAGATORI SI SEXY PE LANGA SPANIOLUL ALA !