Cauta in site

2008-10-24

Bodo inselat?

Se zice prin Cancan ca iubita lui Bodo (Loredana) il cam inseala... cu Mihai Bendeac de la "Mondenii". Se pare c-ar fi fost fotografiati in masina impreuna... Sa fie adevarat?

Update: Mihai Bendeac a negat ca ar fi impreuna cu Loredana pe blogul sau.

2008-10-23

Robbie Williams se muta cu Ayda Field


Se aud zvonuri ca Robbie Williams s-ar fi hotarat sa se mute cu prietena. Robbie si Ayda vor locui intr-o casa noua in Los Angeles. Cei doi sunt impreuna de 15 luni.

2008-10-22

Cum sa devii directoare de companie la 29 de ani?


E simplu: ti-o tragi cu George Copos. Te face directoare de firma si iti da un apartament frumos unde sa stai, ca sa aiba unde veni noaptea. Daca aveti nelamuriri, intrebari, eventuale guideline-uri de cerut, adresati-va cu incredere domnisoarei Elena Stoica (foto).

2008-10-21

Andreea Raicu impreuna cu Tudor Vasile...


Andreea Raicu zice-se ca s-ar fi re-combinat cu Tudor Vasile, fiul fostului prim-ministru, Radu Vasile. Au aparut ceva poze in www.cancan.ro cu fetita iesind din blocul lui Tudorica, dis de dimineata.

E adevarat - Madonna divorteaza


Acum s-a confirmat din mai multe surse: Madonna divorteaza. Mai mult decat atat am auzit ca deja a inceput balacareala intre ea si Guy Ritchie.

Se zice ca Madonna n-ar mai fi facut sex cu saracu mascul de vreo 18 luni ca sa-si conserve energia. I-o fi greu si ei sa lupte pe atatea planuri!

2008-10-20

Mihaela, Dani si Elan


Mihaela cu Dani au fost in weekend la Amsterdam, iar Elan cu Ayan, fiul Mihaelei, prin Bucuresti pe la Restaurantul Doina.

Excursia la Amsterdam a costat aproximativ 6000 de euro (cazare + transport). :D

Andreea Balan are o relatie cu o femeie?


Gurile rele sugereaza ca Andreea Balan ar avea o relatie cu una dintre dansatoarele ei, Cristina, cu care s-ar fi sarutat de cateva ori chiar pe scena... Cand dragostea-i mare... :D