Cauta in site

2007-07-10

Sandra Romain are pagina pe Wikipedia

Actrita (de filme pentru adulti) cu renume international si origine romana Sandra Romain are pagina pe Wikipedia. Acolo scrie pe scurt despre inceputurile carierei ei de p0rn000 star si despre evolutia ei in bransa filmelor pentru adulti.




Sandra Romain - imagine preluata de pe Wikipedia



Eu as trimite-o pe Alina Plugaru sa ia putine lectii de la Sandra Romain :D

5 comentarii:

Anonim spunea...

Imi place Sandra Romain. Isi vede de treaba, face filme, NU apare in presa din Romania, nu isi face reclama pe la televiziuni, probabil daca ii ceri un autograf nu te refuza, ca alte "dive" si arata bine ! Producatorii care o solicita n-au nevoie ca sa i se faca publicitate, ei stiu ca e buna si gata !

Anonim spunea...

eu o cunosc personal pe mary(acum zisa sandra), am fost si sunt prietena cu cele doua surori mai mici ale ei, dana si adina...ma bucur pe succesul ei!!!chiar dak e o meserie rusinoasa, s-a chinuit si ea intr-un anumit fel k sa ajunga unde e akm...mult succes in continuare, sandra!:*

Anonim spunea...

spuneai ca o cunosti pe sandra . nu ai putea sa imi spui cum as putea sa ajung sa o cunosc si eu in sensul ca as vrea sa povestesc o data cu ea , sa ii pun anumite intrebari. Tot respectul pt curajul si atitudinea ei.

Anonim spunea...

NU SUNT DE ACORD CA AR FI "O MESERIE RUSINOASA"! Ma revolta aceasta atitudine. O admir enorm pe ea si pe toti cei/cele ca ea. Sper sa nu se intoarca niciodata in Romania si daca o face sa se razgandeasca la timp! Rusinos este sa fii "om de afaceri" sau sa-i admiri pe acestia!

Anonim spunea...

All because of the sport, the children au courant of the notions of Godly and Evil. Saying that ends the newer verse, "have a crush on is my competition!"jocuri cu camioane Shows that this interest is a sportive lifestyle of the first mature of man. In the lawsuit of the other stanza ("Minor sings: / meeting and his love-my lore!")