Cauta in site

2007-08-01

Mihaela Radulescu

Pun superbul filmulet doar ca sa va convingeti si voi (daca mai era nevoie) cat e de urata si de stramba minunata vedeta Mihela Radulescu.

Apare in filmulet si un lingau plin de rahat la gura - Cristi Brancu parca... lucrator la Revista VIP.

Alti figuranti in background: Elena Udrea, Silviu Prigoana, Andreea Esca.


9 comentarii:

Anonim spunea...

Eshti praf oricum!

jinx spunea...

eu nu am vazut nimic urat...doar titlul filmuletzului...si invida ta..tu cel care l-ai postat sperand probabil aprobarea multora...vei putea comenta atunci knd vei fi mai presus decat ea...si nu vei probahil in toata viata ta:P...pa pa

Anonim spunea...

tu care ai asa o parere ar trebui sa o tii pt tine...probabil esti vreun ratat /ratata care asculta manele si iti place zavoranca.....esti Varza!!!!!!!!!!!!

Anonim spunea...

oameni buni, parca sunteti drogati, voi nu vedeti k raduleasca e umila si simpatica numai cand are nevoie de un seviciu? in rest " nu am decat ce nu-mi pot permite" si alte comentarii de gen care te fac sa versi in mediul asta s-asa impenetrabil si ostil pt. un om normal, adik fara bani. succes in a o idolatriza! eu am niste repere clare pe care ma bazez cand spun k e doar produsul banilor diversilor barbati din viata ei. take care!

Anonim spunea...

m-am lasat purtat de inversunare: "nu am decat ce nu-mi doresc" era o replica de-a ei. fapt ratat, pt. cei care au ideea despre ce vorbesc:)

Anonim spunea...

Mihaela nu e o frumusete, insa stie sa se faca placuta prin felul sau de a fi, si in plus are mare grija de corpul sau , si asta e un lucru care conteaza. Aranjata, de cele mai multe ori arata bine. Cum arata dimineata, necoafata si nemachiata, asta e cu totul alta poveste...

andreiraduM spunea...

Raduleasca a luat-o la vale rau de tot... e din ce in ce mai vulgara!
Mi-e si scarba cand o vad. Reusise sa isi creeze o imagine mai sobra, dar nu a rezistat prea mult.
Saraca, parca e obsedata de cum arata, de ce varsta are... de cum sa fie cat mai mult in atentia publicului... cred ca ar manca si rahat daca asta i-ar asigura locul I in topul vedetelor.
Pacat!

Anonim spunea...

femeia asta mi se pare un monument de prostie in stare pura !...o aschimodie cu impresii de vedeta , dar e mai mult decat penibila !...are un fel vulgar , de mahala de adresare !!!...pana la craciun n-am vazut-o niciodata si nu stiam cine e dar am intrat de curiozitate pe antena 1 si am fost ff prost impresionat de aceasta "madam" radulescu un monument de vulgaritate care vorbeste in jargoane pe un post de televiziune !....PENIBILA !!!

petroni cristina spunea...

mihaela r.esti oribila nemacheata,
ai tone de rimel ,si tot urita esti mai frumoasa e nemacheata ,
bianca jurca e f.f.feumoasa ori cum